VIDEO: “Slovenija je nad vsemi pričakovanji. Ta mala država ima vse!”

Sploh v zadnjem letu hvalospevov lepotam naše države ni videti konca. Zdi se, da vsakdo, ki jo obišče, ostane brez besed. Ali pa so nad njo tako očarani, da želijo o tem zakladu čim prej povedati naprej …

Vse večje je tudi zanimanje za odkrivanje naše dežele s strani nišnih blogerjev, kot sta denimo kanadska blogerja profila Drink Tea & Travel. Oksana in John namreč odkrivata destinacije, ki posebno pozornost posvečajo področju trajnostnega turizma, njun blog pa je prejel nagrado Gold Medal Winner – Best Independent Travel Blog.

V Sloveniji sta preživela kar 10 dni, nad našo deželo kot trajnosti zavezano destinacijo sta bila neverjetno presenečena in navdušena. Na svojem profilu sta zapisala, da je Slovenija država, ki ima vse: gore, gozdove, jezera, slapove, morje, kraške jame in dodala, da bi jo res moral vsakdo obiskati! Poglejte si njuno čudovito video predstavitev naše države iz zraka!

One comment

  1. Strnila sta vse lepote Slovenije v celoto in se vprašaš,kaj za hudiča jamramo in se pritožujemo,saj sploh ne vemo kje živimo in kaj imamo,samo malo volje in poguma pokažimo,vsak od nas,pa bo naslednji dan in vsi naslednji lepsi .

Leave a Reply

Your email address will not be published.