VIDEO: Dva milijona razlogov, da opišem kok si lepa … Pesem posvečena Sloveniji že pravi hit!

V okviru promocijske kampanje Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo, ki jo izvaja Slovenska turistična organizacija (STO), je nastala nova skladba z naslovom Domovini. V njej raper Zlatko in pevka Nuška Drašček opisujeta lepote Slovenije. Skladbo spremlja tudi videospot s slovenskimi turističnimi ikonami. Slovenska turistična organizacija je nastanek pesmi podprla z namenom širjenja dobrega glasu o naši držav, kot obiska vredni turistični destinaciji.

»Dva milijona razlogov, da opišem, kok si lepa, bistre reke, morje, jezera, drevesa…«  Pesem je bila na Valu 202 premierno predvajana v četrtek, skupaj s pesmijo pa je luč sveta ugledal tudi videospot.

Prisluhnite pesmi, ki – kot so zapisali pri STO – zgovorno v besedi in glasbi upodablja to, kar prebivalci naše dežele občutijo ob odkrivanju njenih lepot, neokrnjene narave in pristno prijaznih ljudi.

Zlatko – Domovini ft. Nuška Drašček

Domovini 💚Prvi sigel iz novega albuma "Julijan Mak", ki ga pripravljam za naslednje leto. Uživajte v zvokih leta 2019! #resnaglasba #glasbaskrili #JulijanMak»Dva milijona razlogov, da opišem kok si lepa…« 🎧Poslušajte novo pesem Zlatko ft Nuška Drašček za nadaljevanje kampanje #ifeelsLOVEnia 💚📣Več o kampanji: https://ter.li/vp1o5mTekst: Zlatan Čordić – ZlatkoGlasba in aranžma: Gal Butenko ČerneSnemanje, mix in mastering: Marko Flamaceta – Flamie

Objavil/a Zlatko dne Petek, 07. september 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.